"Beauty is ... as beauty does"

Beauty is not caused, it is!

 

Een gezichtsbehandeling maakt je huid jonger en stralender. Maar ook voor jezelf is het een moment waarin er even niets hoeft, een tijdloos moment waarin huid en  geest worden verwend met aandacht en ontspanning, waardoor je met het magische effect van een gezonde huid en authentieke uitstraling de deur uit wandelt

 

Door je huid en jezelf regelmatig een gezichtsbehandeling te gunnen, kan je huid optimaal gezond blijven. Door de dieptereiniging in de behandelingen, krijgen slechte bacteriën geen kans om huidproblemen te veroorzaken. Door de massages wordt je zenuwstelsel en hormoonhuishouding gunstig beïnvloed en kom je ook mentaal tot rust.

 

This is where the magic happens!

 

 

 

Zorg voor je innerlijke schoonheid, zodat je je kunt verbinden met je persoonlijke uitstraling

 

  • verbeter je huid
  • vertraag huidveroudering
  • kom tot rust
  • verwen jezelf

Relax

Deze schoonheidsbehandeling staat in het teken van ontspanning. Niet alleen ontvang je een tradionele gezichtsbehandeling, ook wordt je waanzinnig verwend met verschillende massages. Afhankelijk van de duur die je kiest, wordt uitgebreid gemasseerd voor een totaalbeleving. Van hoofdhuid tot voeten. Daarnaast wordt je huid gereinigd met een oppervlakte- en dieptereiniging, worden mee-eters verwijderd en je wenkbrauwen bijgewerkt. (*let op: dit is geen modelleren wenkbrauwen)

Anti-aging

Wil je een extra upgrade tijdens je gezichtsbehandeling en je huid helpen vroegtijdige veroudering tegen te gaan? Kies dan voor de anti-aging schoonheidsbehandeling. We passen de productkeuze aan tijdens de behandeling om je huid extra te verzorgen, waarna een bindweefselmassage voor het gelaat volgt en voor het aanbrengen van het anti-aging masker, wordt er eerst een ampul aangebracht, met sterk geconcentreerde werkstoffen, voor de ultieme boost om stralend de deur uit te wandelen!

Holistic

Ben je toe aan extra ontspanning en wil je naast fysiek ontspannen, ook mentaal dieper tot rust komen? Ervaar de verrijking van onze holistische schoonheidsbehandelingen. Hierin passen we de massges aan naar mindfulness massage grepen, zodat je weer in contact komt met de essentie van wie je bent. Naast uiterlijke schoonheid, wordt je tijdens je gezichtsbehandeling ook je innerlijke batterij opgeladen en krijg je de dimensionale boost om stralend de deur uit te wandelen!