"Massage is therapy for your body, mind and soul."

Ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningmassage wordt een lichaamsdeel, bijvoorbeeld de rug, of delen, zoals benen, gemasseerd met olie. Door lange strijkingen en knedingen, waarbij de druk langzaam wordt opgevoerd als dit nodig is, worden je spieren zacht en rustig losgemasseerd. Doordat je lichaam ontspant, worden zenuwstelsel en hormoonhuishouding gunstig beïnvloed en kom je mentaal ook tot rust.

Bindweefselmassage

Intensieve massage met als doel de doorbloeding van het bindweefsel tussen de huid en spieren te stimuleren. Hierdoor verbetert je huidstructuur, worden blokkades gereduceerd en je bindweefsel verstevigd. Deze massage wordt op gelaat toegepast tegen huidveroudering, op buik, billen en benen toegegepast tegen cellulite en een strakkere huid.

Hotstone massage

Deze verwarmende massage kenmerkt zich door warme stenen die gebruikt worden tijdens het masseren. Door het plaatsen van ronde basaltstenen op specifieke punten van het lichaam. Op deze plekkem die de energiestroom van het lichaam reguleren, wordt spier- en zenuwpijn verlicht en de balans tussen lichaam en geest weer hersteld.

Guasha

Deze schraaptechniek met jadesteen of guashastok, behandeld klachten die door afvalstoffen veroorzaakt worden. Het schrapen zorgt ervoor dat blokkades waar afvalstoffen zijn opgehoopt worden afgevoerd. Doordat gestagneerde energie en afvalstoffen afgevoerd worden, verzuren spieren minder snel, verminderen klachten en wordt het zelfherstellend vermogen van je lijf aangesproken.

Lymfedrainage

Deze manuele lymfedrainage (geen oedeemtherapie) is een zachte massage waarbij het lymfestelsel gestimuleerd wordt om (het teveel) aan lymfevocht af te voeren. De spiraalvormige grepen worden met een pompende druk uitgeoefend op lymfeklieren en lymfebanen waardoor overtollig vocht wordt afgevoerd. Hierdoor wordt je lichaam van binnenuit flink opgeschoond van opgehoopte afvalstoffen.

Shiatsu massage

Deze behandelvorm waarbij voornamelijk duimen,vingers en handpalmen worden gebruikt om druk uit te oefenen op de meridiaanbanen van het lichaam, laten gestagneerde energie weer in beweging komen. Maar ook de spijsvertering, zenuwstelsel en lymfklieren worden gestimuleerd. Hierdoor worden interne stoornissen gecorrigeerd, herstel van klachten bevorderd en de algehele gezondheid verbeterd. 

Thaise lymfemassage

Een zeer effectieve detox massage met een therapeutisch karakter waarbij het bevorderen van de doorstroming van de lymfe voorop staat. Door ritmische, herhalende, met tempo gegeven massagegrepen voornamelijk door onderarmen, worden de lymfen op deze wijze optimaal gestimuleerd om afvalstoffen en gifstoffen af te voeren en het lichaam weer te zuiveren, waardoor je je fris en levendig voelt en je balans wordt versterkt.

Selflove is selfcare

Wil jij ook beter voor jezelf zorgen?

Gezond zijn en blijven

  • Meer endorfine (gelukshormoon) aanmaken
  • Betere weerstand hebben
  • Beter slapen
  • Lichaam en geest in balans

 

Er zijn nauwelijks nadelen te bedenken van een massage, een massage per maand is geen overbodige luxe, maar preventief onderhoud van je lijf.

Je lichaam laat je weten, wat je gedachten zijn vergeten ;-)


Cupping

Bij deze traditionele behandeling worden silliconen massage cups op het gewenste gebied geplaatst zodat ze vacuüm getrokken worden. Hierdoor ontstaan verkleuringen in de huid, die afhankelijk van de hoeveelheid afvalstoffen, licht tot donker verkleuren. Doordat de cups op de verklevingen van het bindweefsel werken worden deze intensief los gemaakt, wat spieren ontspant en het zenwustelsel kalmeert.

Sportmassage

Deze massage is gericht op de doorbloeding van de spieren, waarbij bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren, wat niet altijd even prettig aanvoelt. Doordat melkzuur en afvalstoffen sneller worden afgevoerd, wordt het herstel van spieren en lichaam bevorderd. Dit kan preventief ingezet worden om blessures te voorkomen of na een flinke inspanning voor sneller herstel.

Indiase hoofdhuidmassage

Deze van Indiase oorsprong massage voor hoofdhuid, nek en schouders is erg geschikt als je hoofdpijngevoelig, een denker bent of spanningen in het bovenlichaam ervaart. Deze hoofdmassage richt zich op de lichamelijke en psychische gevolgen van onder andere stress. Ervaar direct verlichting van klachten terwijl je diep ontspannen raakt, bevorder je diepe slaap en zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Acupressuur massage

Deze oosterse massagetechniek (zonder naalden) waarbij druk met de duimen wordt gegeven op diverse punten van de energiebanen zorgt ervoor dat afvalstoffen worden opgeruimd. De behandeling is bijna geheel pijnloos en gericht op ondersteuning van de totale gezondheid.

Thaise voetmassage

Deze bijzondere effectieve vorm gebaseerd op voetreflexologie richt zich op het opheffen van blokkades in het lichaam door reflexpunten op voeten te stimuleren met een massagestokje om het evenwicht van organen te herstellen. De massage geeft een diepe beleving van ontspanning.

 

Kruidenstempel massage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van kruidenstempels. De geurige warme kruidenstempels activeren de doorbloeding en stofwisseling en de aroma's van de kruiden dringen diep door in het onderliggende weefsel, waardoor het lichaam beter gaat werken.

Cryo massage

Boost jouw immuunsysteem met een massage met ijsblokken. Dit geeft een thermische 'schok' waardoor je collageenproductie wordt geactiveerd en vernieuwing van huid en weefsel wordt bevorderd. Kan eventueel ook in combinatie met hotstone, voor extra stimulatie van vetverbranding.