"Soft skin is like a luxury coat."

Medi- en maxi elements

Elke harsbehandeling wordt gedaan met Lycon wax, die in staat is de kleinste haartjes te verwijderen voor een volledig haarvrij gevoel!

De wax is een Australische hars op basis van aromatische oliën, speciaal voor de gevoelige huid. Het bevat natuurlijke en verzachtende ingrediënten die de huid verzorgen waardoor deze geheel glad aanvoelt. Waxen gaat snel en het gevoel van waxen is vergelijkbaar met een pleister van de huid aftrekken. Omdat de wax op lage temperatuur verwarmd wordt, wordt de huid niet of nauwelijks rood en raakt niet geïrriteerd.

Oksels

De harsbehandeling duurt ongeveer 5 minunten. De haartjes blijven 2 tot 4 weken weg afhankelijk van je persoonlijke haargroei. Je hoeft niet meer te scheren en hebt geen geïrriteerde huid meer. Een perfecte uitkomst in de zomer en op vakantie!
 

Bikinilijn

De harsbehandeling duurt ongeveer 10 min. De haartjes blijven 2 tot 4 weken weg afhankelijk van je persoonlijke haargroei. Je hoeft niet meer te scheren en hebt geen geïrriteerde huid meer. Een perfecte uitkomst in de zomer en op vakantie!
 

Brazilian Wax

Een harsbehandeling speciaal voor de (gehele) schaamstreek. Deze behandeling voeren wij alleen uit bij vrouwen. Ideale uitkomst wanneer scheren teveel irriatie geeft.