"The stiller you are the calmer life is."

Reiki

Deze alternatieve geneeswijze stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door handoplegging wordt er universele energie door gegeven. Deze voedende en harmoniserende energie vindt zelf haar weg door het lichaam en geest van de ontvanger, waardoor disharmonie wordt opgeheven en versterking van gezondheid en welbevinden plaats vindt. Door levensenergie te helpen stromen, kunnen blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel weer in balans worden gebracht.

ASMR massage

In deze bijzondere massage wordt niet alleen met aanraking gewerkt, maar ook met aanraking door voorwerpen (bijvoorbeeld kwastje voor subtiele streling en stemvorken), de massage wordt compleet door toevoeging van geluiden en geuren. Dit wekt een Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR) reactie van het lichaam op waarvan je tintelingen in je hoofd en kippenvel over je lijf kan krijgen, wat een zeer diepe ontspanning van het autonome zenuwstelsel geeft. 

Ayurvedische marma massage

Deze oeroude therapeutische massage is gericht op het in balans brengen van dosha's (energiepatronen), energieniveaus te verhogen, te ontgiften, spijsvertering te versterken en het lichaam te helpen verjongen. Dit gebeurt door zachte druk in cirkels, met de klok mee of tegen, uit te oefenen op de marma's (energiepunten vergelijkbaar met acupunctuur punten) op een aangename wijze, hierdoor krijgt lichaam en geest een ware boost en wandel je herboren naar buiten.

  

Selfcare is not selfish

 

Een mindfulness massage brengt je op een plek waar je niet hoeft te doen, maar je (weer) bewust mag worden van hoe je eigenlijk denkt als je hoofd is opgeruimd, wat je eigenlijk voelt, als er geen stress aanwezig is en wie je eigenlijk bent, als je energie weer vrij zonder blokkades stroomt.

  • het gaat verder dan een massage
  • dieper dan een meditatie
  • bijna zo magisch als een mini vakantie

Ontdek je eindeloos bewustzijn waarin je lichaam als ervaring op komt en wandel met een helder hoofd, ontspannen in wie je bent en aanwezig in het nu weer verder op je pad..

 

Mindfulness massages zijn een uitkomst als je eigenlijk wat rustiger aan moet doen, maar het knopje niet meer kunt vinden, als je in een creative flow wilt komen of gewoon big me-time ;-)


Magnetiseren

Centraal in deze methode staat het gebruik van het bundelen van universele energie om deze gericht op de benodigde plekken van het lichaam te gebruiken. Door middel van onze handen werken we deze universele energie door jouw energiecentra heen. Je meridiaanbanen, auraveld, chakra's, haralijn, wezenster en zielezetel worden van blokkades verwijderd en waar nodig opgevuld met zuivere en schone energie. Hierdoor voel je na afloop lichter, energieker en meer ontspannen.

LaHoChi

Deze Pleïadische helingstechniek heeft een zeer hoge lichtfrequentie heelt tot 7 dimensies. Dit werkt op alle niveaus van ons wezen, van lichamelijk tot spiritueel. In verschillende handposities wordt er LaHoChi energie door handoplegging onmidellijk naar het deel wat uit evenwicht is, gestuurd, welke 100 keer zo krachtig is als reiki. Je aura en subtiele lichamen worden gezuiverd en je wordt verbonden met het bewustzijn en vibratie van liefde.

 

Metamorfose massage

Deze massage bestaat uit zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Door met aandacht over specifieke lijnen van de voeten, handen en hoofd te masseren, wordt er afgestemd op de reflexzone van de wervelkolom waardoor je levenskracht wordt uitgenodigd om te doen wat nodig is. Hierdoor komt een bewustwordingsproces op gang waarin blokkades worden los gelaten en levenskracht weer zijn plek krijgt.

 

Holistische massage

Tijdens deze massage gaat je lichaam helen, door fysieke blokkades op te heffen en ontspant je lijf op een diep niveau. Tegelijkertijd geeft je lichaam signalen af tijdens deze massage, bijvoorbeeld pijnlijke plekken, of emoties en gedachten. Door aandacht te besteden aan deze signalen wordt je bewust voor wat er speelt en krijg je meer inzicht in jezelf. Door te voelen wat er zich afspeelt in jouw lijf, kan je je weer afstemmen op wat je er mee wilt in je leven en dicht bij jezelf blijven.

Polariteitsmassage

Deze massage richt zich door middel van diverse technieken op het ontspannen van het lichaam, in combinatie met 'polarisaties'. Tijdens polarisaties rusten de handen van de masseur op specifieke plekken rusten, waardoor levensenergie weer voelbaar wordt. Doordat er tussen verschillende polen van het lichaam energetische verbindingen worden hersteld, komt lichaam, geest en emotie weer in balans.

Holistic pulsing

Pulsen is het ritmisch bewegen van het lichaam, hierdoor ontstaat een gevoel van koestering en geborgenheid, waardoor het veiliger wordt om in overgave aanwezig te zijn bij wat er te ervaren valt.  Omdat we voor het grootste gedeelte uit water bestaan, verspreiden de schommelingen zich diep door het lichaam. Van miniscule kleine, tot grote pulsen, van zachte naar krachtig, het ritmische schommelen bootst de hartslag van een foetus na.

Quantum-Touch

Deze techniek, ook wel bekend als Quantum Touch Healing, wordt door het gebruik van ademhaling en bewustzijnstechnieken door de behandelaar toegepast. Hierdoor wordt een hoog trillingsveld van levensenergie op een gebied van pijn/ontsteking/gestagneerde energie aangeboden waardoor het lichaamseigen biologische intelligentie wordt aangesproken om het eigen zelfgenezingskracht aan te spreken.

 

Mindfulness massage

Van denken naar voelen. Deze begeleide meditatie massage brengt je helemaal in het hier en nu. Laat je gedachten los en kom in contact met je lichaam en jezelf. Voel de spanning uit je lichaam verdwijnen en kom weer in balans. Deze massage voelt als langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Genieten met je volste bewustzijn, waardoor beter voelbaar wordt waar en wanneer zich spanning in het lichaam bevindt.

De onafgebroken, vloeiende en strijkende bewegingen hebben een ontvankelijke en diepe uitwerking op de spieren. De subtiele diepgang heeft een vergaand effect op verschillende dimensies van ons wezen. De afwisselende intensiteit van de strijkingen zorgen ervoor dat herinneringen en emoties, opgeslagen in de lichaamscellen, die stress of spanning opleveren, los gelaten worden.

Hierdoor stroomt spanning uit je lichaam en krijgt je mind een reset. Handen en voeten worden gemasseerd door energetische drukpunten, waardoor de laatste restjes spanning worden afgevoerd door je zenuwuiteinden. Je energiesysteem wordt in balans gebracht door energiepunten te ontdoen van blokkades.