"Be your own kind of beautiful."

Harsen gelaat

Je huid straalt als nooit tevoren na een wax behandeling voor je gelaat. Van bovenlip tot kaaklijn, we harsen het gewenste gebied van je gelaat met het roll-roys merk onder de harsen, Lycon wax! Vrijwel pijnloos harsen wij de ongewenste haren weg en lopen nauwkeurig het gewaxte gebied na met een pincet om er zeker van te zijn dat jij met een gladde, zachte huid weer de deur uit wandelt!

Modelleren wenkbrauwen

Be at your best with your brows on fleek! Wij modelleren je wenkbrauwen met het marktleider-merk onder de waxes, Lycon wax! Gemaakt van natuurlijke hars, zodat je huid geen irritaties krijgt of rood wordt. Deze totaalbeleving, waarin zelfs de kleinste donshaartjes worden verwijderd, zorgt ervoor dat je wenkbrauwen langdurig haarvrij blijven zonder stoppels. Ook knippen we indien gewenst, je wenkbrauwen bij, om je vorm nog beter in model te brengen en zetten we de puntjes op de i, door je wenkbrauwen na te lopen met een pincet. 

Verven wimpers/wenkbrauwen


Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara en een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.