"Life is full of magical moments!"

MISSIE

-stay in your magic-

VISIE

-magic moments creëren om het individuele welzijn en bewustzijn te bevorderen en het collectieve veld in energie te verbinden-

Welkom bij GAIYA -magic moments-

Wij geloven in de magie van energie en niets maakt ons meer enthousiast dan magic moments te verspreiden!

 

OPEN JE OGEN EN ZIE DE MAGIE VAN HET LEVEN

SLUIT JE OGEN EN ZIE DE MAGIE IN JEZELF

 

Het bewust worden van je energie, is werkelijk magisch. Het leven zit vol van magical moments, and to be the magic, not the illusion, vraagt slechts een moment van meditatie. The time to relax, is the time you don't have time for it. Het is zo gemakkelijk in de sleur van het alledaagse, bezig te zijn met wie je wil zijn en te vergeten wie je werkelijk bent. Your potential is endless, je hoeft niet in magie te geloven, you are magic!

Joëlle

Toen ik 10 jaar geleden als schoonheidssalon begon, zou ik in mijn wildste dromen niet hebben bedacht, dat mijn onderneming uiteindelijk zou uitgroeien tot een holistische praktijk die zowel behandelingen als belevenissen aanbiedt. Begonnen om schoonheid van buitenaf te verbeteren, merkte ik al snel dat mijn hart sneller ging kloppen van innerlijke schoonheid. De oneindige mogelijkheden die energie, alchemie en magie me geven, zowel persoonlijk, als op de werkvloer, heeft mijn werk tot levensmissie gemaakt. De combinatie van privé sessies en belevingen voor een groep verzorgen, vind ik de ideale combinatie om magische momenten te beleven. Ik streef ernaar bij elk contact een moment van ware essentie en bewustwording te verwezenlijken.

Lindy

Ik werk nu al een aantal jaren met veel plezier bij GAIYA, omdat de energie en sfeer erg fijn zijn. Ik krijg alle kansen om te groeien in mijn grootste passie: massages! Hierdoor kan ik onze gasten geven wat hij/zij nodig hebben en de behandeling zo op maat maken, dat je nog lang na kunt genieten van het effect. In de toekomst wil ik me nog verder specialiseren als massage therapeut. Ook het samen geven van ceremonies met Joëlle vind ik een geweldige aanvulling van mijn werkzaamheden bij GAIYA. De meerwaarde die ik in een ceremonie kan geven door het aanraken geeft me energie en ik kan geen groter compliment krijgen, als ik mensen na een reis zie en ze me vertellen dat ze meer duidelijkheid hebben gekregen voor zichzelf.