"Life is a journey to be experienced"

INNER-JOURNEY

 Mother Earth Magic

The gifts of Mother Nature laten je een diepe innerlijke reis maken, die jou precies geeft wat je op dat moment nodig hebt.

In een klein groepje van maximaal 4 mensen, ga je op avontuur in je onderbewustzijn, to emerge in the vortex of sacred awakening 

In een ceremoniële setting gebruiken we heilige planten uit de natuur, welke je als een sacrament tot je zult nemen om naar een dieper bewustzijn te reizen.
Je kunt kiezen uit 2 verschillende home-made bonbons van ceremoniële cacao verwerkt met een micro-dosering plantmedicijn.

Het plantmedicijn connect zich met jouw energie en in de veiligheid van je eigen cocon, wordt je gedragen in de moederschoot van de aarde, in een multidimensionale ervaring to go beyond the beyond!

Tussen de sluier van hemel en aarde, ontvang je helderheid van je eigen wijsheid en toegang tot de antwoorden die in jezelf zitten.
Nieuwe neurologische verbindingen worden aangelegd, zodat je jezelf kunt overstijgen en de bliss van verbinding met je hart in het hier en nu kunt beleven.

De gelukzalige uitwerking is nog lange tijd na je journey merkbaar en ondersteunt je zelfliefde proces.

Als je open staat voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording; dan is deze ceremonie het yolo portal to an avatar* experience!

*als je deze film (avatar) nog niet hebt gezien, dan wil ik je op je hart drukken, dit voor je journey nog te doen, zeker als je je enigzins ongerust voelt erover, zodat je een beeld hebt van wat je tijdens je journey kunt verwachten. Deze film geeft een bijzondere impressie van de connectie die je met de spirit van de natuur kunt maken, welke je ook tijdens jouw journey zult ontdekken!

Aanmelden

Meld je aan door een whats app te sturen naar 06-20860486. Je aanmelding is pas definitief na betaling van het betaalverzoek. Op alle belevingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bij annulering wordt het bedrag niet gerestitueerd bij afmelding binnen 48 uur. Er geldt een minimum van 4 deelnemers en een maximum van 6 deelnemers.

Alle belevingen bedragen  € 55, welke vooraf betaald dienen te worden 

 

 

Belevingen kunnen ook op aanvraag gedaan en dan kan er afgeweken worden van data, tijd en opzet:

Denk aan belevingen voor

  • vrijgezellenfeestje
  • teambuilding
  • vriendinnen/vrouwen 
  • duo/partner

Voor deze belevingen wordt de prijs op aanvraag gebaseerd