"Follow your soul, it knows the way."

Become more energy than matter and experience a magic moment!

Soulfulness is het hart van GAIYA -magic momenrs-, want het hart is de toegangspoort tot de ziel.

Je levensenergie gaat stromen, hoofd en hart worden verbonden, je bovennatuurlijke vermogen wordt versterkt en je kunt jezelf overstijgen.

Beleef een magisch avontuur en verdiep je bewustzijn. Je hebt geen enkele ervaring nodg met yoga, mindfulness of energiebehandelingen nodig, alleen een open mind ;-)

 

We bieden de volgende soulfulness sessies aan:

  • Magic energy massage
  • Magic energy meditation 
  • Magic energy soul

 

Het is een absolute voorwaarde dat je deze sessies naast een open mind, met een integere hartsgesteldheid in het onbekende van je vormloze zijn durft over te geven.

 

Magic energy massage

Deze freestyle energetic life-energy awaking is een vijfdimensionle ervaring, waarin je energielichamen in balans worden gebracht, je levensenergie weer gaat stromen en je bovennatuurlijke vermogen wordt aangesproken om jezelf te kunnen overstijgen. 

Holistische massages worden afgewisseld met magische trillingen en kosmische vibes. Afhankelijk van je state of mind at that time, worden kosmische visualisaties en begeleide meditaties door je magic massage verweven om je levensenergie verder te ontwaken.

Ook worden je zintuigen gestimuleerd met soundhealing en een persoonlijke geurenreis, om het zelfherstellend vermogen van je lichaam te activeren en je energielichamen in balans te brengen.

Zo creëren we een ruimte, waarin jij je gewaar kunt worden, van wat er nu is. Je kan voorbij blokkades van onbeuwste overtuigingen gaan, zodat er een explosie van creativiteit, flow en bewustzijn kan ontstaan. Er ontstaat een betere energetische versie van jou, zodat je een nieuw elektro-magnetische signatuur gaat uitzenden. Je nieuwe persoonlijkheid, creert een nieuwe persoonlijke realiteit.

Hoewel deze sessie therapeutisch van aard is, ligt de nadruk op je het in balans brengen van je energielichamen, terwijl jij diep ontspannen bent. Het is niet noodzakelijk om je verhaal te delen, emoties te analyseren of je hart te luchten. Sterker nog: deze elementen verstoren meestal wat je hart met jou wil delen. De gehele massage is doorgaans in volledige stilte, zodat je voorbij mindcontrol kan gaan en de antwoorden verschijnen. 

Energy will become magic, if you surrender in the unknown!

Magic energy meditation

Beschikbaar per 01-09-2022

Magic energy soul

Beschikbaar per 01-09-2022