"Follow your soul, it knows the way."

Become more energy than matter and experience a magic moment!

Soulfulness is het hart van GAIYA -magic moments-, want het hart is de toegangspoort tot de ziel.

Je levensenergie gaat stromen, hoofd en hart worden verbonden, je bovennatuurlijke vermogen wordt versterkt en je kunt jezelf overstijgen.

Beleef een magisch avontuur en verdiep je bewustzijn. Je hebt geen enkele ervaring nodig met yoga, mindfulness of energiebehandelingen, alleen een open mind ;-)

Dit zijn dezelfde sessies die we ook als belevenissen in groepsverband aanbieden, met het verschil, dat deze sessies in privé setting worden aangeboden en hierdoor ook de mogelijkheid bieden om dieper in te gaan op jouw persoonlijke thema's, als dit gewenst is. Dit kan eenmalig of als traject worden gevolgd, wanneer je bijvoorbeeld door een fase heen gaat in je leven, waarin je meer ondersteuning in ontspanning, opladen of herstel kunt gebruiken op fysiek en/of mentaal vlak.

 

We bieden de volgende soulfulness sessies aan:

  • Magic dream doing
  • Magic mind meditation 
  • Magic soul searching

 

Het is een absolute voorwaarde dat je deze sessies naast een open mind, met een integere hartsgesteldheid in het onbekende van je vormloze zijn durft over te geven.

 

Magic dream doing

Deze diepgaande ontspanning is niet alleen een fysieke ervaring, maar een 5D beleving, waarin je energieveld in balans wordt gebracht, je levensenergie gaat stromen en hoofd en hart weer worden verbonden.

Je zintuigen worden gestimuleerd met soundhealing en een persoonlijke geurenreis. Mindfulle aanrakingen en holistische massage technieken activeren het zelfherstellend vermogen van je lichaam en brengen je energielichamen in balans.

Zo creëren we een ruimte, waarin jij je gewaar kunt worden, van wat er nu is. Je komt terecht in het onderbewustzijn van je droomlichaam, zodat er een explosie van creativiteit en flow kan ontstaan, door de verruiming van je bewustzijn. Er ontstaat een betere energetische versie van jou, zodat je een nieuw elektro-magnetische signatuur gaat uitzenden. Je nieuwe persoonlijkheid, creëert een nieuwe persoonlijke realiteit.

Hoewel deze sessie therapeutisch van aard is, ligt de nadruk op je het in balans brengen van je energielichamen, terwijl jij diep ontspannen bent. Het is niet noodzakelijk om je verhaal te delen, emoties te analyseren of je hart te luchten. Sterker nog: deze elementen vertroebelen soms juist de wijsheid van je hart. De gehele sessie is doorgaans in volledige stilte, zodat je voorbij dagelijkse beslommeringen kunt gaan.

Energy will become magic, if you surrender in the unknown!

Magic mind meditation

Tijdens deze beleving ervaar je verschillende vormen van meditatie. Van dynamisch, naar zittend en liggend wordt er een eigen cocon gecreeërd, waardoor je de rust in jezelf kunt vinden. Tijdens deze bewustvolle ervaring van visualisaties en diverse meditatie technieken, wordt je je bewust van de mogelijkheden voor het zijn in het hier en nu. Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen, zo wordt je je gewaar van wat er nu is. Je ontdekt de kracht van het zijn in je natuurlijke staat, je leert jezelf kennen en komt tot inzichten. Je komt dichter bij je gevoel, zonder te oordelen, waardoor je in staat bent om meer mogelijkheden te zien. Zo kom je terecht in een magische staat van zijn: inner peace!

Magic soul searching

Tijdens deze beleving ervaar je de verschillende lagen van je eigen bewustzijn. De flow en beweging van energie resoneren door je verschillende energielichamen, verblijvend in de veiligheid van eigen cocon op je mat(ras), waardoor je op bovennatuurlijke wijze verrijkt wordt. Tijdens deze fundamentele ervaring van sensaties, vibraties en frequenties, wordt je je bewust van de mogelijkheden voor het zijn in het hier en nu. Je ontdekt wat je lichaam je wil vertellen, bevrijd jezelf van mentale belasting, zodat je ziel gevoed kan worden. Je ontdekt de kracht van het verhogen van je frequentie, je levensenergie gaat weer stromen en ontmoet je potentie. Je komt dichter bij je essentie, voorbij dagelijkse beslommeringen, waardoor je meer in staat bent jezelf te overstijgen. Zo kom je terecht in een magische staat van zijn: inner serenity!