"Quiet your mind and your soul will speak"

 

MIND-SOUL

 

MIND reflection

Ontdek je eindeloos bewustzijn, waarin je lichaam als ervaring op komt. Waan jezelf in andere dimensies, op avontuur in dromenland, of in een creatieve flow. Wordt je gewaar van wat er nu is en ontdek nieuwe perspectieven van de werkelijkheid en creeër een nieuwe realiteit.

SOUL connection

Omarm de betekenis van je vormloze zijn en kom thuis in het onbekende. Verrijk jezelf op bovennatuurlijke wijze en verruim je onderbewustzijn. Een soul-journey brengt een beweging van levensenergie op gang, welke je voorbij je dagelijkse beslommeringen brengt en jezelf laat overstijgen.

Aanmelden

Meld je aan voor een journey door het contactformulier in te vullen of een whats app te sturen naar 06-20860486. Je aanmelding is pas definitief na betaling van het betaalverzoek. Op alle journeys zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij annulering wordt het bedrag niet gerestitueerd bij afmelding binnen 48 uur. Er geldt een minimum van 2 deelnemers en een maximum van 4 deelnemers.

Investering € 144

 

Elke woensdag van 18:00-21:00

Oneven week; VIBES-JOURNEY
Even week; INNER-JOURNEY

PACKAGES

Wil je je awareness blijvend upgraden en intenties manifesteren? Je onderbewustzijn heeft een gemiddeld tijd van 11-22 dagen nodig om een nieuw patroon aan te leren, welke als nieuwe neurologische verbindingen in je brein zijn aangelegd tijdens een journey.

3 months package 

  • 4 journeys € 540 ipv € 576

6 months package

  • 8 journeys € 1080 ipv € 1152